fbpx
Logo EvenimenteBuzau.ro

Termeni și Condiții

Livrare - Taxe și Plată

Politici de facturare

Anumite aspecte ale Serviciilor pot fi furnizate contra unei taxe. Dacă alegeți să utilizați aspecte plătite ale Serviciilor, sunteți de acord cu Termenii noștri de preț și plată disponibile pe evenimentebuzau.ro, deoarece le putem actualiza din când în când. Platforma poate adăuga servicii noi pentru taxe suplimentare, poate adăuga sau modifica taxe și taxe pentru serviciile existente, în orice moment, la discreția sa. Orice modificare a Termenilor noștri de preț și plată va intra în vigoare în ciclul de facturare, după notificarea unei astfel de modificări, conform prezentului Acord.

Probe gratuite. 

Noi sau furnizorii noștri de servicii terți putem oferi teste gratuite pentru un anumit Serviciu. Noi sau furnizorul nostru de servicii terță parte vă vom factura automat metoda dvs. de plată în ultima zi în care se încheie perioada de încercare gratuită sau în ziua în care începeți abonamentul plătit și la fiecare dată de facturare recurentă ulterior. Nu veți primi o notificare că perioada de încercare gratuită s-a încheiat și că plata abonamentului este datorată. Dacă doriți să evitați taxele pentru metoda dvs. de plată, trebuie să vă anulați abonamentul în ultima zi a perioadei de încercare gratuită. Dacă anulați abonamentul în timpul unei perioade de încercare gratuită, anularea poate intra în vigoare imediat.

Reînnoirea automată a taxelor de abonament.

Dacă vă înscrieți pentru un abonament, taxele se vor reînnoi automat în fiecare lună până ne notificați de încetarea abonamentului. Orice notificare trebuie transmisă către mailul oficial al platformei.

Informații de plată

Acceptăm diferite metode de plată prin Netopia, inclusiv, fără limitare, Mastercard, Visa și American Express. Prin utilizarea Serviciilor, sunteți de acord să fiți legat de Acordul privind serviciile Netopia. Toate informațiile pe care le furnizați în legătură cu o achiziție sau tranzacție sau alte interacțiuni cu tranzacții monetare cu Serviciile trebuie să fie exacte, complete și actuale. Sunteți de acord să plătiți toate taxele suportate de utilizatorii cardului dvs. de credit, cardului de debit sau a altei metode de plată utilizate în legătură cu o achiziție sau tranzacție sau alte interacțiuni cu tranzacții monetare cu Serviciile la prețurile în vigoare atunci când aceste taxe sunt suportate. Veți plăti orice taxe aplicabile, dacă există, legate de orice astfel de achiziții, tranzacții sau alte interacțiuni cu tranzacții monetare.

Retur

Politica de retur.

Odată comandate, serviciile nu pot fi restituite. Acestea se livrează în format digital prin crearea unei pagini în platformă și sunt personalizate pentru fiecare comandă în parte.

Anulare

Fără rambursări. Vă puteți anula contul de client în orice moment; cu toate acestea, nu există rambursări pentru anulare. În cazul în care Plaforma suspendă sau închide Contul dvs. de client sau acest Acord, înțelegeți și sunteți de acord că nu veți primi nicio rambursare sau schimb pentru orice timp neutilizat la un abonament, orice licență sau taxe de abonament pentru orice parte a Serviciilor, orice conținut sau date asociate contului dvs. de client sau pentru orice altceva.

CERE OFERTA

NUNTA BOTEZ ANIVERSARE